Det er forskelligt, hvor man kan stille en trampolin henne. Køber man en stor trampolin, som er beregnet til haven, er det naturligvis vigtigt, at man finder et sted udenfor, hvor den kan stå. Man kan for eksempel vælge at stille sin trampolin på græsset. Har man en stor græsplæne, er det den bedste mulighed. For når man stiller sin trampolin på en græsplæne, vil trampolinen helt automatisk stå meget lige, og det er vigtigt for hoppe glæden. Læs mere på Trampolinguiden.dk, hvor du kan få langt mere information om trampoliner.

Du kan også stille trampolin på fliser

Har du en meget lille græsplæne, er det ikke sikkert, at din trampolin kan stå på græsset. Selvom græsplænen er det bedste sted for en trampolin betyder det ikke, at den ikke kan stå på fliser. For hvis du udelukkende har fliser i haven, så kan du blot stille din trampolin her. Du skal blot være meget opmærksom på, at sikkerhedsnettet altid er lukket. For hvis et barn pludseligt skulle falde ud over trampolinen, er det hårdere at ramme fliserne end græsset.

Dermed er der visse sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage højde for, når du placerer din trampolin på fliserne. Men så længe du er opmærksom på dem, er der intet problem. Det er også altid vigtigt, at du overvejer, hvor i haven du stiller din trampolin. Du skal naturligvis stille trampolinen et sted, hvor den er til mindst muligt gene for naboerne. Kender du dine naboer godt, kan det betale sig at sige til dem, at du har tænkt dig at købe en trampolin. Så kan du i hvert fald være sikker på, at de i det mindste ved det. Der er dog ingen lovgivning omkring, at du ikke må have den stående, lige hvor du vil, så du har loven på din side ligemeget hvad.