Hvis du lige er begyndt at læse på en måde, som du aldrig har gjort før, er de bedste lydbøger til dig dem, der giver dig mulighed for at komme i tankegangen om at nyde det, du læser. Dette er grunden til, at fortællingerne fra nogle af de mest kendte og mest elskede forfattere er bedst, når de bruges som lydbøger. Grunden til, at fortælle din yndlingsroman vil hjælpe dig med at komme i humør til at læse, er, at når du lytter til din yndlingshistorie som en lydbog, vil du være i stand til at forholde sig til den på et andet niveau. Det vil blive naturligt for dig, og du vil ikke engang indse, at du nyder dig selv. Processen med fortælling kan gøre din første gang at lytte til en bog sjovere end du nogensinde selv muligt.

De bedste lydbøger, som du kan finde, der fortælles af Enid Blyton, Edith Nesbit eller Lynnea Schindler, er alle baseret på hendes eventyr. Disse tre damer har skabt nogle af de mest kendte børnehistorier, der stadig betragtes som klassikere i dag, og deres fortællinger som lydbøger gør dem endnu mere uforglemmelige. Når du nyder eventyrene fra Enid Blytons “Frygtens skov” eller Lynnea Schindlers “The Forever Change” eller “Shades of Darkness”, vil du føle, at du tager en tur på en magisk mysteriumtur. Når du nyder eventyr af “The Forever Change” af Enid Blyton eller “Shades of Darkness”, af Lynnea Schindler, vil du føle som om du lever dine yndlingsbøger. Og hvis du kan lide Mystery, romantik eller fantasy romaner den måde, jeg gør, så er du sikker på at blive glade for at opdage den næste lydbog, der fortælles af en af de bedste forfattere i branchen.

En anden top pick i de bedste lydbøger, der fortælles af berømte forfattere er den serie af Harry Potter lydbøger, der er tilgængelige på lydformat. Baseret på den succesfulde Harry Potter-serie kombinerer disse historier fantastiske figurer, fantastiske besværgelser og et fantastisk eventyr for at skabe en stadigt voksende fanskare. Uanset hvilken alder du er, uanset om du elsker Potter-bøgerne eller ej, kan du føle, at du er en del af handlingen, når du lytter til en af disse titler. De mest populære af disse Harry Potter lydbøger er de seks romaner, der er blevet fortalt af skuespillere som Ian Whyte, Roger Lloyd Pack, Christopher Lee, John Hodgman, David Cummings og Bill Murray.

Selvfølgelig er den mest berømte af alle Harry Potter lydbøger de syv Harry Potter-samlinger, der er blevet fortalt af skuespillere som Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson og Billy Potter selv. Disse første bog i Harry Potter-serien har nogle af de bedste fortællinger, og som en stor Harry Potter fan, kan jeg ikke sige nok om dem. Den første bog i Harry Potter-serien, Harry Potter og Half Blood Prince, var særligt godt fortalt, med stemme Rupert Grint gør et fantastisk stykke arbejde med at recitere ordene i historien.

For noget, der er så følelsesmæssigt ladet som en Harry Potter-historie, kan du virkelig finde dine bedste lydbøger, når de fortælles af skuespillere, der virkelig forstår, hvad det vil sige at være en troldmand eller en heks eller endda et rent blod menneskeligt. Nogle af mine all time favorit lydbøger er dem, der er dybt personlige, da de beskæftiger sig med livet for hovedpersonerne. For eksempel er The Road of Trials af John Grisham en fantastisk lydbog, der beskriver de prøvelser, som Albus Dumbledore måtte stå over for, mens han forsøgte at lære unge Remus Lupin, hvordan man bekæmper mørk kunst. Selv om det ikke kun er en stor historie, men også en dybt personlig en, er det fortalt af en af de bedste skuespillere i vores dag, Daniel Radcliffe.

En anden af de bedste lydbøger, som du kan vælge imellem, hvis du kan lide deep space opera er Once You’ve Gone Away af Paul Bettany. Denne lydbog fortælles af en af vor tids førende skuespillere, Wil Wheaton. Wil Wheaton er en af de bedste skuespillere, du nogensinde vil støde på i din hverdag, og han har fortalt en række andre top kvalitet romaner så godt. Så hvis du er på udkig efter en god sci-fi roman, bør du kigge efter en fortællende talent som Wil Wheaton.