Der er en masse vigtige ting at huske på at købe babylegetøj til dit barn. Hvis du køber Sørg legetøj til en andens baby for du køber legetøj, der er sikre og legetøj forældrene ikke vil modsætte sig.

Hvad er nogle af de bedste legetøj til baby? Jeg er glad for du spurgte. Lad os gennemgå nogle af de bedste babylegetøj tilgængelige derude.

Alfabet blokke er standardudstyr i boksen velassorteret baby legetøj. De har været en af de bedste udviklingsmæssige legetøj i århundreder. Alfabet blokke syntes så tidligt som 1693, hvornår filosof John Locke påpegede, at “terningerne og play-ting med bogstaverne på dem til at undervise børn alfabetet ved at spille” ville gøre, lære at læse en mere fornøjelig oplevelse. Et århundrede og et kvarter senere, Friedrich Wilhelm August Froebel, en museumsinspektør, der banebrydende børnehave, indført geometriske legemer hugget ud af træ. Kendt som Froebel’s “gaver”, førte de snart til alfabet blokke.

Forældre kan lide dem, fordi de har uddannelsesmæssige værdi, men børn kan lide dem på grund af deres farver, billeder på dem, og deres tal, mønstre og symboler ser nice stablet op. Disse babylegetøj vil altid være et hit.

Dvd’er, der lære bogstaver og tal. Med nutidens teknologi vi kan flytte op til andre måder at holde babyer underholdt, mens undervisningen dem alfabetet og deres numre og meget mere. Dvd’er er perfekt til at undervise i bogstaver og tal til dine små. Det er forbløffende, hvordan spædbørn og småbørn afhente brev og antal anerkendelse færdigheder gennem disse dvd’er.

Legetøj, der bevæger sig med lidt hjælp fra baby. Legetøj som tryk N gå Tommelang orm, tumler tid Tigger og karruseller med masser af små bevægelige features, der forbliver knyttet til større legetøjet er store valg for dit barn. De er farverig og med alle de ting, der bevæger sig, kan de holde en baby underholdt i timevis.

Bløde dukker og udstoppede dyr er altid en favorit. Sørg for, når du køber disse babylegetøj, du tjekke for løse dele, som øjne, knapper, og andre dele der kan trækkes for let. Men babyer elsker ting der er bløde, så vælger udstoppede dyr eller bløde dukker er et fantastisk valg.

Farverige, lærebøger, indføre tal, tælle og ligninger til babyer, småbørn og ældre børn. Masser af forskellige aktiviteter er muligt med disse bøger, herunder antal anerkendelse, tælle og meget mere. Som baby vokser ældre, opstå flere muligheder.

Baby aktivitet bælte; Håndfri-underholdning er en værdifuld ting for travle forældre! Den travle bælte er en transportabel aktivitetscenter, der giver forældre til at køre ærinder eller endda ride en cykel, mens baby spiller fornøjet. De raslende, knirkende og musik-leger dyr holde baby’s opmærksomhed, mens den lille spejl og billedramme foreskriver kendte ansigter stirrede. Da den travle bælte spænder omkring en forælders taljen eller på en klapvogn eller indkøbsvogn, er dette et legetøj du plejer nødt til at hente flere gange når barnet er i en stykke legetøj-slynge alder.

Vi håber, Tips om køb babylegetøj gav du masser af ideer til hvad man kan få baby. Der er flere tips for at købe babylegetøj på tage tid til at vælge de rigtige babylegetøj og det vil være meget værdsat af både forælder og baby.