VISION

 

VAERK9000 er en international teater performance- og event virksomhed, der målretter sig mod såvel opsøgende, udøvende samt etablerede kunstnere.

VAERK9000 bestræber sig på at forene det spirende vækstlag og en gang for alle få sat Aalborg på landkortet som værende en international kulturby. Det er virksomhedens vision stationært at etablere sig som kunstnerisk væksthus, hvortil videns deling og tværfaglig erfaringsudveksling er i højsædet.

Det er væsentligt for VAERK9000, at de kunstnere, der forefindes i Aalborg og omegn, forbliver en del af byen, og finder, at der er et sted, hvorpå de kan udvikle sig, og i samspil med andre udøvende kunstnere have en base, hvorpå de på sigt kan skabe sig et økonomisk eksistensgrundlag.

VAERK9000 bestræber sig på at være et sted, hvor finkulturen møder undergrunden, og hvor der foruden performance shows, events samt internationale turneforestillinger, konsekvent tilstræbes ny læring indenfor såvel teater, events og performance, som manuskriptskrivning, idé udvikling, film, cirkus, foto, innovativ teknologisk kunst, installationskunst musik m.m.

  • Det er VAERK9000’s fornemmeste opgave at skabe en plads for det exceptionelle kreative potentiale, der findes i Nordjylland, og gøre op med skellet mellem finkultur og undergrund.

VAERK9000 bestræber sig i kraft af dette på at blive toneangivende kulturelt set, dette værende sig såvel; lokalt, nationalt samt internationalt.