OVERFORBRUG & OVERFLOD – GØR GAMMELT TIL NYT!

Er du super god til at gøre gamle ting nye – omdanne ting fra Skrot til Slot – lave døde motorer om til instalationskunst, eller noget helt andet – så er det DIG vi leder efter.

VAERK9000 står overfor en kreativ opgave som skal løses. Vi skal have hele Nørregade i Aalborg omdannet til et farverigt mekka, med budskabet: Bæredygtighed.

– Vi dykker hænderne ned i farvebøtterne, vælter beton og hønsenet ud over ting, og skaber i vildskab – men jo flere der har lyst til at kreere og få deres VAERKER på offentligt display jo bedre.

DET LEDER VI EFTER:

Dig der laver ting i beton – sætter dimser sammen, bygger installationer af gamle kaffekopper – maler gamle ting til nye, gir liv til en gammle stiger, laver skohylder af korkpropper, svejser skrot sammen til kunst, laver smykker af bildæk og alt der i mellem.

Vi vil gerne sætte fokus på DIT kreative arbejde, med grobund i genbrug – ergo Bæredygtighed, og til det skal vi bruge dine kreative produkter!

Dine ting sættes til offentligt display i gågaden Nørregade i Aalborg, fra den 13. September til den 20 September, hvor de indgår som en kunstnerisk udstilling af bæredygtige ting. Vi har sørget for tilladelse til offentlig udsmykning/udstilling, alt du skal tænke på er at kreer.

Jammen Skal jeg så befinde mig i gågaden hele ugen?

  • Nej det skal du ikke. Du kan vælge at møde op til vores Åbne værksted i Rapsgade 1. i weekenden den 6 – 7. Sep. – Eller du kan vælge at aflevere dit kunstVAERK hos os -med din historie bag. Vi placere dit VAERK i bybilledet, og når festivalen er overstået kan du enten vælge at få dit VAERK retur, eller donere det til vores “Scavenger hunt” – en kunstnerisk skattejagt for byens folk.

Hvorfor sætte mine ting på display?

  • Vi vil gerne sætte fokus på kreative tiltag, og bæredygtighed i et´. I dagens Danmark er overforbrug og overflod blevet en selvfølge. Aalborg kommune og Energi Nord har valgt at lave en festival hvor de giver kreative tiltag frit spil til at sætte fokus på bæredygtighed. Kreative mennesker har løsningerne på mange ting – også på hvordan vi tager et fælles ansvar for vores miljø og de uvaner vi har fået i et moderne samfund ved overforbrug.

Igennem kunst og kreative skæve ideer kan vi sammen sætte et positivt og anderledes fokus på en god sag, og gå fra hobby-ister til ide magere og løsningsorienterede samarbejdspartnere – Og det er noget vi i VAERK9000 synes er en super god ide.

389208_268317369922063_1356048001_n
Intet er for småt eller underligt – dine ting sættes op i en sammenhæng af VAERK9000’s produktioner – og vi hæfter selvfølgelig dit navn / blog / link eller andet, på dit VAERK.

Vi glæder os til at se hvad du finder på – og glæder os til et kreativt samarbejde.

Del gerne dette med dit netværk af kreativister!

Bedste hilsner

VAERK9000