HÆNGER DIN KUNST PÅ TRÆERNE?

ART SCAVENGER HUNT – nu i Aalborg!

I forbindelse med Aalborg bæredygtighedsfestival, har vi fået en super fin tanke. Vi kunne godt tænke os at trække kunstnerne ud på gadeplan – møde publikummet, få en snak om deres værker, på et niveau hvor det drejer sig om hånd-VAERKET og tankerne bag – og ikke om fornemme ferniseringer og champagne.

VAERK9000 arrangerer en god gammeldags SKATTE-JAGT Lørdag den 20 Sep. som afslutning på Bæredygtighedsfestivalen. Kunst skattejagt er et ret udbredt fænomen i USA under navnet “Art scavenger hunt”.

 

Hvad går det ud på?

Det går i sin rene betydning ud på at vi opfordre en masse forskellige kunstnere – eksempelvis DIG, til at donere et eller flere af dine vaerker – gerne et bæredygtigt et af slagsen, eller et farverigt et’ der pynter i det grønne… Du bestemmer!

  • Vaerkerne hænges op til offentlig skue; nogen placeres i trætoppe, andre i snørklede baggårde, på toppen af en færge eller noget helt andet.
  • Vi ser selvfølgelig gerne kunstnerne selv, står for ophængning i samarbejde med os, så de ikke ødelægges i processen – og ligeledes har lyst til en sludder med deltagerne efter jagten.

Hvad er reglerne?

Deltagerne til the “Art Scavenger Hunt” mødes i Nørregade (Tid og sted formidles snarest), og når der bliver sagt GO – får alle deltagerne udleveret et “Kunst skattekort” – og jagten sættes igang.

Deltagerne har nu x antal minutter til at kæmpe sig frem til de bedste, lækreste kunstværker, og reglerne er simple:

  • Man må kun tage 2. stykke kunst.
  • Kunst stykket skal efter fundet registreres ved startsstedet.
  • Ingen snyderi før start – & Husk at have det sjovt!

– Når jagten er overstået kan deltagerne bytte sig frem til det stykke kunst der passer ind i deres univers – og forhåbentlig få sig en sludder med kunstneren bag.

Husk: Du og din kunst bliver promoveret, kvit og frit, på den sjove måde i bybilledet – og på samme tid slår du et slag for bæredygtighed!

 

Har du lyst til at donere et af dine værker så send et billede af VAERKET (Gerne i nogenlunde opløsning) og en kort beskrivelse heraf – og dig selv til : Info@Vaerk9000.dk eller via nedestående kontaktformular:)

Vi glæder os til at indføre “ART Scavanger Hunt” i Aalborg – lad os sammen sætte farver og bæredygtighed på det nordjyske landkort! – Go Jagt.

VAERK9000