Bliv Frivillig i VAERK9000

Vaerk9000

Bliv Frivillig i VAERK9000.
Er du god med en hammer – Har charme på et gulv, Har lyst til at være med til at ideudvikle og afvikle underlige koncepter, udvikle by-rum, skabe oplevelser for folket, eller er du måske en ørn til økonomi, sponsor søgning, eller bare super god til at gi en hånd når tiden er knap?
Så er DU den vi søger!

VAERK9000 tager fra tid til anden underlige projekter ind, nogen gange kan vi udføre et projekt 2 – 3 mand stærk – andre gange har vi brug for 50 hænder, til at bygge et installationsrum i offentligheden, lave storytellings på gadeplan, eller noget helt tredje.
– Og det er lige her’ du kommer ind i billedet!


Jammen; “Hvad får jeg ud af at være frivillig i VAERK9000?”
– Du er Garenteret oplevelser, skæve indput, et kreativt netværk, læring, muligheden for at afprøve skøre ting i praksis, og hvor du og din skæve humor, og frivillighed modtages med et stort smil og kyshånd!


 

 

Skulle du ha fået kreativt blod på tanden så brug kontaktformularen neders på siden her, send et par ord om dig selv, og så høre du fra os:)

Vi glæder os til at møde dig!

-Rise,
VAERK9000 / MissRise
Ps. Til interne forestillinger udsender vi en Audition varsel, hvor du kan melde dig på banen som spiller:)

Skrevet af Rise

Del gerne