Jack´s Shit – Tyg på den!

VAERK9000’s indspark til “Kultur i Natten” på Østre havn, tager udgangspunkt i det selvvalgte tema: “Jack´s Shit – Tyg på den!” – Vi holder super chill i botanisk pink, med semi akustisk blues, kulørte lamper, “Drive in movie – dog i el-bil eller på cykel“, i bedste Moulin Rouge stil… Er du med? – Det tror vi nok du er!

OBS: Der er mulighed for at købe øl og vand (Og en kop mokka) i baren for mønter – Ingen plastik fungere i Rapsgade, så fyld lommerne op!

  • Dato: Lørdag den 11. Oktober
  • Sted: Østre Havn – bag de siloerne
  • Tid: 18.00 – 23.30 (ca.)

Kig forbi fra klokken 18.00 og få det hele med!

moulin-rouge-ambiance

Venligst udlånt fra les Net…

 

18.00 – 18.30: Natten slippes løs i dansens tegn. Dance Action gir den max gas mellem VAERK9000 og Kultur færgen OM-FORM. Kom og tjek dem ud, det bliver sprødt!


 

18.30 – 20.45: Pink Betty byder indenfor i den avantgardistiske have, hvor du har mulighed for at kaste dig op på den “åbne scene” – gi et nummer på din guitar – vis os dit seneste stand up show, tryl med din hulahopring, lav et ildshow (På egen regning og oprydning selvfølgelig) eller noget helt andet. – Gi gerne en melding på forhånd – ikke et krav, blot en opfordring.

Et par lækre musikere, en af dem “Muldvarpen“, har allerede lovet at kigge forbi og gi et nummer eller to, så det bliver max hyggeligt – Update følger!.


 

20.45 – 21.45: Pink Betty har fået sit helt eget husband – bestående af ingen mindre end; de aller sprødeste drenge fra Randers – “The Cornfeds”. VAERK9000 havde fornøjelsen af dem under “Bæredygtighed -nu i farver” og trust us, de er helt fantastiske! – så snyd ikke dig selv for den vildeste musikalske oplevelse til dato. Kig forbi,  og tag vennerne med!


 

22.00 – Slut: Vi bliver i musikkens og dansens tegn. Ingen kulturfest uden glitter, fjer, og lækre ben! VAERK9000 inviterer dig og dine, i en vaskeægte “Drive in bio”. Så pak cyklen med tæpper og sokker, og vær forberedt på udendørs hygge når det er bedst.

Vi viser Moulin Rouge, og sørger selvfølgelig for at du kan købe en vand eller øl i baren. Vi ved, at der hører Absinth med til den slags – denne må dog smugles ind, i så fald det er nødvendigt…

Under hele aftenen kan du vælge at træde indenfor i vores fine hus, og se temaet fortolket på vildeste vis; “Jack´s Shit – Tyg på den!” – En oplevelse i visualitet, skæve tanker, finurligheder – om end skarpsindighed…

OBS: Vi lover ikke, at indholdet er for børn eller sarte sjæle!.

 

Vi glæder os til at se dig på havnen!

Husk det koster GRATIS  – Alt vi ber dig om er: Hyg dig, og tag dine venner med!

Bedste hilsner

VAERK9000

 

 

 

Skrevet af Rise

Del gerne